Het woord Rebbedep is de Gronsveldse vertaling voor een druk pratend kind.

School is leuk; tenminste meestal. Kinderen gaan al gauw 27 uur per week naar school, naar het grote gebouw, waar 5 dagen per week veel van ze wordt verwacht. Altijd druk, veel kinderen en leerkrachten om zich heen. Is het dan niet fijn dat als de laatste schoolbel gaat je naar huis mag?

Op het schoolplein staat er een pedagogisch medewerkster op je te wachten, samen lopen jullie naar “huis”. Even aan tafel, wat eten en wat drinken, en natuurlijk kletsen over de belevenissen op school. Daar is bij de Rebbedep alle tijd voor. In een groepje van 10 kinderen kan ieder zijn verhaal kwijt.

Zowel buiten als binnen zijn er voldoende faciliteiten om een paar uurtjes of een hele dag te vertoeven. Een eigen jongensruimte én meisjesruimte met playmobiel, auto’s en verkleedkleren. Een grote kast met knutselspullen en spelletjes, de kapla en een voetbaltafel. Buiten een trampoline, een tuinhuis vol spelmaterialen en een speelweide.

De Rebbedep biedt verschillende soorten opvang: voorschoolse-, tussenschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang. Onze locatie ligt naast de basisschool St. Martinus, ideaal om de kinderen van en naar school te brengen.

Vanwege de tijdelijke verhuizing van basisschool St. Martinus is er tijdelijk geen tussenschoolse opvang beschikbaar.

Kijk eens door het raam...